Grci pišu - Zvezda ''favorit'' u trci za Vildozu, ali sad ima i ozbiljnog konkurenta!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.06.2024.
22:25
Izvor: Sportske.net

Ima li mesta za Vildozu u novom timu Zvezde?

EPA-EFE/PETE ANDREOU
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta već odradila najveći deo posla u formiranju tima za sledeću sezonu, trener Janis Sferopulos već ima uglavnom jasnu sliku o imenima igrača na koje će moći da računa, ali ne treba da iznenadi ako stigne još koje pojačanje, poput Kodija Miler-Mekintajera ili - Luke Vildoze!

Grčki SDNA večeras piše da Vildoza izvesno napušta ekipu evropskog prvaka Panatinaikosa posle jedne sezone provedene u dresu ''zelenih'', a kao favorit za njegov potpis navodi se upravo Crvena zvezda, čiji je dres nosio u sezoni 2022/23.

U prilog tome i informacija da je Vildoza ovih dana boravio u Beogradu, pa ostaje da se vidi da li će tu i ostati.

Međutim, sada se u trku navodno uključio i Makabi, pa bi Vildoza mogao da popuni prazninu nastalu odlaskom Lorenca Brauna u Panatinaikos.

''U prethodnom periodu ste obavešteni da Partizan ispituje njegov slučaj. Ali ekipa Željka Obradovića se pojačala angažovanjem Franka Nilikine i Ifea Lundberga.

Novi tim koji se našao na listi zainteresovanih za Luku Vildozu je Makabi iz Tel Aviva. Izraelci su ostali bez Lorenca Brauna, koji je potpisao za "detelinu", dok sve pokazuje da u novoj sezoni neće imati ni Vejda Boldvina. Zato je Vildoza zanimljiva perspektiva za ekipu Odeda Kataša.

Ipak, Crvena zvezda ostaje favorit za kupovinu Vildoze. Tim Janisa Sferopulosa je od početka želeo argentinskog beka i pokušavaju da ga ponovo učine svojim, vraćajući ga u Beograd na drugi boravak u crveno-belom dresu'', piše SDNA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke