Grci "razapinju" Atinjane - U Panatinaikosu ne mogu da veruju: "Sramota..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 05.11.2021.
08:59
Izvor: Sportske.net

Veče za zaborav grčkog tima.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Trener košarkaša Panatinaikosa Dimitris Priftis čestitao je Crvenoj zvezdi na ubedljivoj pobedi u Evroligi (81:48) i okarekterisao utakmicu svog tima kao sramotnu.

Panatinaikos nije imao rešenja za neverovatnu energiju i igru Crvene zvezde na oba kraja parketa. Blistali su svi pred beogradskom publikom i "potopili" PAO kao niko nikada ranije.

Jesu bili oslabljeni, ali ne traže alibi. Priftis smatra da je njegov tim odigrao ispod svakog nivoa opisavši četvrtak veče kao jedno od najgorih u novijoj istoriji kluba.

"Očigledno, ovo je bilo veoma loše veče za nas, možda i najgore. Sramota je način na koji smo se borili ove večeri. Mogu da kažem mnogo toga, ali radije ću birati da sve to ispričam svom timu. Svaka čast Crvenoj zvezdi na igri", kazao je Priftis posle duela.

Grčki mediji su bili nemilosrdni, s razlogom, ruku na srce. Pisali su o nedostatku kreacije i pameti u napadu, tromosti ekipe i dopuštanju lakih poena. Uz sve to, brojke. Svega tri pogođene trojke iz 33 pokušaja, 20 izgubljenih lopti...

Podsećaju i na utakmicu sa Arisom u okviru domaćeg prvenstva kada su "prokockali" +19 na poluvremenu uz dodatak da "ponovljena slučajnost više nije slučajnost".  Uz sve to, kažu da je ovo bila utakmica kao između đaka prvaka i šestaka, pritom nazvavši Zvezdu osrednjom ekipom.

Upalio se alarm u Panatinaikosu, Priftis je pod pritiskom i u navijači su nezadovoljni... Sprema li se to promena u Atini?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke