Grci tvrde, Panteru duplo veći novac nego u Partizanu?! Nadajmo se da nije istina...

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.05.2023.
10:11
Izvor: Sportske.net

Niko ne bi ovo odbio...

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Grci su očarani najavama stvaranja Panatinaikosovog drim-tima, mnogo je imena u opticaju, iz Partizana tu su Kevin Panter i Zak LeDej, Ataman želi svoje bivše pulene, Bubou i Eliju Brajanta, ali i Hezonju, kao i Majka Džejmsa i Kanađanina Mitru-Longa iz Olimpije. 

Naravno da svi ovi igrači neće doći u Atinu, no "Zeleni" planiraju ambiciozan projekat kako bi se vratili u vreme Željka Obradovića kada su osvajali titule prvaka Evrope.

Turski trener će imati ogroman budžet, a navodno je Kevin Panter centar projekta. Pokazao je ove sezone koliko vredi, u Evroligi, gde je bio lider Partizana, a prema tvrđenju grčkih medija, PAO mu nudi platu od 2.5 miliona godišnje čime zajedno sa Mirotićem i verovatno Kampacom (ako ode u Real) postao najplaćeniji igrač u Evropi.

Panter prema nekim informacijama (za razliku od Francuske, u Srbiji se o platama košarkaša ne govori iz zvaničnih izvora), Panter zarađuje oko 1.3 miliona evra, ovo bi praktično bila dupla primanja i tome Partizan ne može da parira ni u ludilu. Ne samo Partizan već gotovo svi učesnici Evrolige.

Videćemo šta je istina od svega, ali odlična sezona u Evroligi koja nije završena na pravi način je privukla bogatije klubove od crno-belih, oni sada kruže oko igrača, već smo pomenuli tandem Amerikanaca, ali sigurno da će biti ponuda i za Egzuma, Nanelija i Lesora.

Koga će Partizan uspeti da zadrži, to niko ne može da pretpostavi, ali sigurno, ako je priča za Pantera i novac koji mu se nudi tačna, tu nema nikakve dileme...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke