Grci u čudu zbog Arene, Papapetru im objasnio razliku!

Autor: Boris Jovanović
subota 25.03.2023.
08:33
Izvor: Sportske.net

Partizanovi navijači tema broj jedan!

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Grci nisu preterano teško primili poraz, a u prvi plan se ističe atmosfera u Areni.

"Bilo je neverovatno, više ljudi od kapaciteta, Partizan obara sve rekorde kada su navijači u pitanju. Veoma je teško igrati protiv Obradovićevog tima u takvoj atmosferi", pišu 24 časa.

"Fos" dodaje da je Olimpijakos ostao bez šanse zbog lošeg šuta, promašili su prvih 15 šuteva za tri poena.

"Nemoguće je pobediti ovako dobar Partizan bez najjačeg oružja, to je napravilo razliku", analizira pomenuti portal. 

"Učimo iz poraza, nismo našli ritam, ali biće spremni za plej-of", tvrdi MekKisik koji je pružio najviše u redovima Pirejaca. Pomoćni trener Papas (menjao odsutnog Barcokasa) je dodao da je atmosfera bila sjajna, ali i da je igra Partizana podigla publiku...

Janis Papapetru je objasnio zemljacima kakva je atmosfera.

"Nisam uspeo da nađem nijednu kartu za prijatelje, neverovatno je kakvi su navijači. Igramo dve naredne utakmice kod kuće, sve je rasprodato. Sada smo blizu plej-ofa, nije izgledalo tako na početku sezone", kaže Grk.

Uporedio je atmosfere iz Atine i Beograda.

"U Grčkoj razumete jezik, naravno večeras su igrači Olimpijakosa razumeli ponešto", objasnio je uz osmeh bivši košarkaš Panatinaikosa.

"Ali ovde je baš posebno, nema praznog mesta, svi su na nogama celu utakmicu, nema mirnog čoveka, ovo je nestvarno, u Evroligi dvorana je uvek puna, a entuzijazam neverovatan", zaključio je košarkaš Partizana.

Mediji prenose i ono što je postao običaj, da Lesor peva sa navijačima.

"Dobili smo najjači tim u Evropi, ali kod kuće mi možemo da pobedimo svakoga. Odoh da pevam i igram sa ljudima", prenose grčki mediji izjavu kandidata za MVP-ija lige.

"Nova sport" donosi slike uz konstataciju da je atmosfera neverovatna, a u istom tonu pišu i specijalizovane stranice koje prate Olimpijakos. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke