Grci u nekoliko dana promenili ploču oko Petruševa: "Tempirana bomba u svlačionici"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 24.10.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ovako nisu pisali pre nekoliko dana

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Filip Petrušev se od juče ponovo nalazi u Crvenoj zvezdi u kojoj će boraviti do kraja sezone na pozajmici.

Posle, sada već možemo reći sage, Filip Petrušev se vratio u redove šampiona AdmiralBet ABA lige i Srbije i definitivno će predstavljati ozbiljno pojačanje za Janisa Sferopulosa.

On je bio želja kluba još letos, ali Olimpijakos se opirao, a kada je nedavno ponovo bio blizu usledile su povrede Mustafe Fala i Nikole Milutinova zbog čega je bio prinuđen da ostane u Pireju.

No, sada nakon njegovog odlaska, a sve posle pisanja istih medija pre nekoliko dana da prelaska u Zvezdu nema ništa, pokreću se razne priče na temu Filipovog odnosa prema dojučerašnjem timu. Teško je poverovati da bi Petrušev mogao na taj način da se ophodi prema treneru i saigračima...

"Juče je objavljena pozajmica Petruševa beogradskom timu do kraja sezone. Pre svega, izdvaja se različito ponašanje dvojice igrača koji su kandidati za odstranjivanje. Dok Mekisik daje sve od sebe, čak i u maloj minutaži koju dobija i izgleda uporno i voljno da promeni Barcokasovo mišljenje, Petrušev ne izgleda tako jer nije bio zadovoljan svojim minutima.

Iako su se Fal i Milutinov tek nedavno oporavili, Olimpijakos nije hteo da rizikuje i zadrži "tempiranu bombu" u svlačionici, kiselog lica, kvareći atmosferu... Barcokas mu je poslao poruku tako što ga je odstranio iz tima za domaće prvenstvo čim je Milutinov dobio zeleno svetlo od lekara, a zatim su ga poslali za Beograd", piše "Fos online", a prenosi "SDNA" natpise štampanih medija u Grčkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke