Grčki mediji pridaju ogromnu važnost spektaklu čiji je Partizan deo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.09.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

''Svi Grci će moći da gledaju ovaj spektakl''.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Turnir ''Pavlos Janakopulos'' se u Atini održava šestu godinu zaredom, ali ove godine ima poseban značaj i nikad jači medijski odjek u Grčkoj.

Odluka Panatinaikosa da ovogodišnji turnir organizuje na drevnom stadionu ''Panatinaiko'' u Atini je u startu izazvala veliku pažnju s obzirom da će se turnir igrati na otvrenom, a imajući u vidu veliko interesovanje navijača, očekuje se prisustvo oko 35.000 gledalaca na tribinama. Večeras je u Atini padala kiša, ali se u subotu očekuje sunčano vreme, pa ne bi trebalo da bude problema sa uslovima za igru tokom turnira.

Osim domaćina, spektakl će uveličati i ekipe Partizana, Efesa i Makabija, a kako se bliži start turnira, utisak je da i u grčkim medijima polako raste euforija.

Danas je posebnu pažnju izazvala vest da će turnir biti direktno prenošen na državnoj televitiji ERT, na njenom trećem kanalu, ali i na kanalu ERT WORLD, pa tamošnji mediji ističu kako će svi Grci gde god bili imati priliku da uživaju u posebnom sportskom događaju.

''Turnir 'Pavlos Janakopulos' je vrhunski sportski događaj koji je osnovan 2018. godine i odaje počast čoveku koji je ostavio dubok trag u evropskoj košarci i istoriji Panatinaikosa. Svake godine učestvuju vrhunski timovi koji nude spektakl na visokom nivou i čuvaju sećanje na Pavlosa Janakopulosa'', pišu grčki mediji.

Podsetimo, u prvoj utakmici u subotu od 18 časova sastaće se Efes i Makabi, a centralni događaj biće spektkularni duel Panatinaikosa i Partizana od 21 čas. Nažalost, crno-beli će nastupiti bez petorice igrača, a o tome opširnije čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke