Grimau se divi Željku: "On je živa legenda košarke, Partizan kompletan tim!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 14.03.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Pred duel sa crno-belima.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Košarkaši Barselone večeras od 20.30 sati dočekuju Partizan u meču 29. kola Evrolige.

Katalonci su trenutno na drugoj poziciji sa skorom 19-9, dok su crno-beli na 11. mestu sa odnosom pobeda i poraza 13-15.

Zbog toga, ali i zbog trijumfa u prvoj međusobnoj utakmici ove sezone uloga favorita pripada "blaugrani", a trener domaćina Rođer Grimau smatra da se njegova ekipa nalazi u dobrom stanju.

"Tim je dobro. Raspored nam ne dozvoljava da se previše radujemo ili da tonemo. Protiv Baskonije smo bili slabi u odbrani i moramo da pokušamo da zadržimo tu konzistentnost da uvek igramo dobro i pobeđujemo. Spremni smo i željni da ponovo igramo“,započeo je Grimau.  

Svestan je trener Barselone da neće biti lako protiv Partizana.

"Ovo je važna utakmica. Suočavamo se sa dodatnom radošću i uzbuđenjem jer igramo u Palau. Pokušaćemo da odigramo veoma dobru utakmicu jer je to jedini način da se pobedi ekipa kao što je Partizan.

Biće teško i neizvesno, ali sam siguran da ćemo imati spektakl u Palau. Nadam se da će publika uživati u našoj igri. Partizan je kompletan tim". smatra Grimau.

Velike reči Španac je uputio na račun trenera crno-belih Željka Obradovića.

"On je živa legenda košarke, ima mnogo znanja, veoma je dobar, a mi ćemo se truditi da ga minimiziramo", zaključio je Grimau.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke