Grin se izvinio što je nokautirao Pula i povukao se iz Golden Stejta!

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.10.2022.
21:25
Izvor: Sportske.net

Što bi se reklo: "Vratio ga na fabrička".

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Jedan od najvažnijih igrača u novijoj istoriji Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin izašao je pred medije nakon što je u javnost pušten snimak njegovog udaranja saigrača Džordana Pula.

Američki "TMZ" je navodno platio preko 2.000.000 evra, još uvek nepoznatom licu da im dostavi snimak, prvobitno nazvano "koškanja" sa jednog od treninga Voriorsa, gde se vidi da je Grin silovito, presnicom, nokautirao Džordana Pula.

Zvezda u nastajanju se našla na podu, a navodno, svemu je prethodilo nadmeno ponašanje Pula koji isčekuje novi, bogatiji ugovor, budući da se sjajno pokazao u poslednje dve sezone.

"Izvinio sam se Džordanu i njegovoj porodici, organizaciji, mojoj porodici, kao i svim saigračima. Preuzimam punu odgovornost za ono što se dogodilo. Pogrešio sam", kazao je Grin.

On je podvukao da pregovori oko novog ugovora sa Pulom nisu imali ništa s njegovom reakcijom.

"Snimak je predstavio situaciju mnogo gorom nego što sam zaista mislio da jeste. Patetična reakcija s moje strane... Zakazao sam kao ljudsko biće i kao lider tima. Isključiću sebe iz ekipe na nekoliko dana, ne znam koliko dugo", naveo je četvorostruki NBA šampion.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke