"Grobari" na slatkim mukama - tri bivša selektora u igri za trenera

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.06.2021.
14:28
Izvor: Sportske.net

Nije skoro viđena sličana situacija.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DRAGANA STJEPANOVIC
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DRAGANA STJEPANOVIC

Povezane vesti

Uprkos očajnoj sezoni u Partizanu, predstojeće leto bi moglo da podigne raspoloženje navijača pošto su u igri velika imena za mesto trenera crno-belih.

Već neko vreme se spominje jedan od najboljih evropskih trenera Željko Obradović, koji je već skoro godinu dana bez kluba i vaga ponude za narednu sezonu.

Prošle nedelje je gostujući na N1 izjavio da će do kraja juna preseći kada razmotri ponude svih klubova, a na spomen Partizana nije želeo niti da potvrdi niti da demantuje tvrdnje, stavljajući voljeni klub u ravnopravni položaj sa ostalima.

Gledano iz ugla evroligaških ekipa, svuda je sužen izbor, NBA je bar za neko vreme otpisao, pa bi smo rasplet i konačan epilog sa popularnim Žocom uskoro mogli da dobijemo.

Sa druge strane, od danas je i Aleksandar Đorđević "slobodan strelac" pošto je okončao saradnju sa Virtusom iz Bolonje.

Prema saznanjima Sportske.net iz izvora bliskih klubu, Đorđević nije bio dovođen u vezu sa Partizanom, ali bi ova situacija i manjak opcija mogla da dovede do preokreta.

Odlazak iz Virtusa je izbacio opciju obeštećenja i tako ostavio mogućnost dogovora isključivo oko obeštećenja između dve strane.

Preksinoć se pojavila i mogućnost da Svetislav Pešić preuzme crno-bele, ali je za sada to najmanje izvesno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke