''Grobari'', očekujte pobede - Dule je optimista!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.10.2014.
21:52
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

U prvoj reakciji posle minimalnog poraza Partizana u Izraelu, trener crno-belih Duško Vujošević naglasio je da igra njegovog tima u ovom susretu daje mnogo više razloga za optimizam.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Crno-beli su večeras pretrpeli i treći poraz u Evrokupu, ali trener Partizana Duško Vujošević hvali svoje igrače, iako se posle one njegove reakcije u finišu meča stekao možda i drugačiji utisak.

On je posle utakmice istakao da je njegov tim odigrao kvalitetnih tridesetak minuta, ali da je za nešto više neophodno igrati ceo meč na tom nivou. Ipak, veruje da je večerašnja partija najava boljih rezultata u narednom periodu.

''Igrali smo puno bolje nego na bilo kojim prethodnim utakmicama. Imali smo više od 30 minuta kvalitetne igre, ali da bi se dobio ovakav protivnik pred domaćom publikom, potrebno je da se igra svih 40 minuta i moramo daljim treningom i radom ići ka tome. Zadovoljan sam kako su moji igrači odradili posao, gledano u celini, i sigurno da ovakva igra daje puno više razloga za optimizam nego neki prethodni susreti'', objašnjava Vujošević.

On je takođe istakao kvalitet večerašnjeg rivala, naglašavajući da je Hapoel pravio tim za Evroligu.

“To je tim koji je po budžetu i selekciji napravljen da igra Evroligu, međutim nije uspeo u kvalifikacijama, ali sa velikim ambicijama je krenuo u ovo prvenstvo. Imaju novu salu, tim u koji je dosta uloženo, dosta energije i sigurno da kada su u pitanju individualci takvih kvaliteta, nije ih uvek najlakše spojiti u timski sastav da funkcionišu i to je bio naš adut'', dodao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke