''Grobari'' oduševljeni, a kakvi su Perkinsovi utisci?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2021.
20:39
Izvor: Sportske.net

Zahvaljujući njemu, vratio se optimizam među navijače Partizana.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle razočaravajuće partije protiv Borca u Čačku, a sve uz povredu Ognjena Jaramaza, bilo je veliko pitanje šta se od Partizana može očekivati protiv Trenta, na startu Top 16 faze Evrokupa, ali novi plejmejker crno-belih Džoš Perkins doneo je i kreaciju i novu energiju u ekipu Saša Filipovskog i uz Vila Mozlija sinoć je bio najzaslužniji za ubedljivih 71:43.

Ovako ubedljiva pobeda i sjajan Perkinsov debi daju nadu navijačima Partizana da mogu da očekuju dobre vesti i iz Podgorice, sa predstojećeg derbija 15. kola ABA lige protiv Budućnosti.

Partizanove pristalice se nadaju da će Perkins pružiti još jednu odličnu partiju i da bi uz njegovu pomoć crno-beli mogli da se revanširaju Podgoričanima za poraz u Beogradu, a kakvi su njegovi utisci posle sinoćnjeg meča?

''Igrali smo kao tim, posebno u defanzivi. Veoma mi znači prva pobeda u crno-belom dresu. Saigrači su me odlično prihvatili i dočekali kao člana porodice. Ovo je sjajna grupa igrača, dobri ljudi i sviđa mi se gde sam došao'', istakao je Perkins.

Utisak je da se veoma brzo adaptirao na novu ekipu, ali mnogo jasnija slika biće posle meča sa Podgoričanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke