"Grobari" se nadaju Zagorcu, evo šta kaže Miško!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.10.2017.
23:23
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju konkretne informacije vezane za mogućnost da Rade Zagorac obuče crno-beli dres. Miško Ražnatović ponudio odgovor na njemu svojstven način.

aba-liga.com/Mega Leks/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Leks/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Raspalila je maštu kod navijača izjava predsednika KK Partizan da će crno-beli angažovati još jednog igrača, pa su tako mnogi pomislili da se radi o Radetu Zagorcu.

Srpski košarkaš nije uspeo da se zadrži u Memfisu iako je pre početka sezone potpisao ugovor sa ovim NBA timom i to je razlog što su ga mnogi prethodnih dana selili u Crvenu zvezdu mt:s i Partizan NIS.

Činjenično stanje je takvo da nema istine u pričama o tome kako će se Rade Zagorac vratiti u Srbiju što potvrđuje i ono što je njegov menadžer Miško Ražnatović večeras napisao na "Tviteru".

"Impresivna maštovitost srpskih košarkaskih zaljubljenika u pogledu nastavka karijere Radeta Zagorca! Retko viđen nesklad informacija i realnosti", napisao je Ražnatović.

Očigledno je da u pričama o povratku Radeta Zagoraca u Srbiji nema istine na šta ukazuju i saznanja našeg portala vezano za mogući dolazak krilnog igrača u Partizan.

"Sportske.net" su od izvora bliskog crno-belima saznale da stručni štab na čelu sa Miroslavom Nikolićem uopšte ne razmišlja u tom smeru, a videćemo koji će zapravo igrač biti iznenađenje koje je najavio Ostoja Mijailović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 31.10.2017
13:55

Koji ce zapravo? Rade Zagorac nije krilni centar, i ta najava je mogla samo da bude manevar i zamazivanje ociju pod uslovom da je novi predsednik KKP zaista mislio na Zagorca:-) Inace, pravi istu gresku kao i Vazura i Iliev letos...

avatar
MarkoSi
Tuesday, 31.10.2017
12:45

Zvezda je možda i najjača na poziciji koju pokriva Zagorac. pored Dangubića, tu su i Lazarević, Davidovac, pa čak i Dobrić, a na vrata kuca Radanov. Drugo, dečko je veliki navijač partizana pa ne vidim zbog čega bi ga dovodili. Zvezdi je potreban ozbiljan centar i ozbiljan plej.

avatar
komentar
Tuesday, 31.10.2017
08:53

Hahahahahaha samo imam da ovo kazem hahahahahahahahaha

avatar
DR DRE
Tuesday, 31.10.2017
08:36

Kako koji ce ZAPRAVO? Zagorac nije krilni centar, i ta najava je mogla samo da bude manevar i zamazivanje ociju pod uslovom da je zaista mislio na Zagorca:-) Inace, pravi istu gresku kao i Vazura i Iliev letos...

avatar
LoleRava
Tuesday, 31.10.2017
03:47

Ma sta nam rece,pa dobro,umesto kad je najbitnije da igra utakmice i da napreduje nebitno dal je Zvezda ili Partizan,neka ide gde voli i misli da je bolje,a u ovom tenutku to bi bilo najbolje za njega,ali ne Misko koliko para ima sve mu malo,pa se plasi da mu ne isklizne neka hiljada i malo vise od toga.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 31.10.2017
01:59

To je zato što je jedan pprtal objavio da sutra potpisuje za Zvezdu. Inače ja mislim da se dečku poklanja previše pažnje. Voleo bih da potpiše za Partizan ali minimum na 3 godine pošto mora još mnogo da uči.

avatar
DR DRE
Tuesday, 31.10.2017
15:27

To je apsolutno nemoguce, na dve godine MAKSIMUM ako uopste i dodje...

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 31.10.2017
00:47

Nece niko u propali klub

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 31.10.2017
00:46

hahah covek im sve rekao, da budu realni ne mozes smuvat top ribu ako nisi cak ni prosjecan, muvaj ribe u svom rangu moj Patlidzane

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 31.10.2017
01:17

Nema sta Partizan da trazi sa prosecnima u Aba,uvek smo bili neprikosnoveni ovde i gubili smo samo vreme.Bolje da smo otisli u Endesa ligu da nastavimo tamo gde smo stali kroz celu istoriju i da igramo sa Realom,Barselonom tamo gde nam je mesto,a ne da igramo sa prosecnim klubovima kao sto su zvezda,MZT,zadar,itd,klubove koji im je istorijski uspeh grupna faza Evrolige,a ne kao nekom 4 puta. Final four i jedna sampionska titula prvaka Evrope.

avatar
Tuesday, 31.10.2017
18:59

Bitno da si ti napisao Zvezda malim pocetnim slovom i da si se nalupao gluposti da je Zvezdi najveci uspeh igranje grupne faze EL a Zvezda je pre par sezona tj 2015/16 igrala u cetvrtfinalu te iste EL...Takodje pre dok se igralo pod drugim imenom Kup Evropskih Sampiona Zvezda je imala 1 polufinale i 1 cetvrtfinale...Zvezda pored toga ima 1 osvojen Saporta Kup tj danasnji Evrokup i jos 4 Evropska finala,5 polufinala i 3 cetvrtfinala...Pa u zadnjih 5 sezona od 2013/14 do ove godine Zvezda je igrala polufinale Evrokupa,cetvrtfinale Evrolige i osvojila 3 uzastopne Regionalne Lige...Toliko o tome da nam je grupna faza najveci uspeh i o tome koliko se razumes u Zvezdine uspehe a komentarises nesto...

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 31.10.2017
16:41

History chanell :D

avatar
GrobariJug
Tuesday, 31.10.2017
08:32

Vi jos 100 godina da igrate kosarku bicete manji klub od Partizana.. Toliko ste pogodili sa pojacanjima da top8 samo mozete da sanjate, a mucicete se u ABA ligi..

avatar
Zlato
Tuesday, 31.10.2017
00:32

Decko nije za NBA a on I menadzer ako ovako nastave decko ce za 2 godine igrati u nekom timu u ABA ligi koji se bori za opstanak,za njega u ovom trenutku najbolji izbor bi bio da dodje u Zvezdu ali ocigledno je da on ne gleda dje ce vise napredovati vec dje ce vise para zaraditi,u najavi jos jedan propali talenat zivi bili pa vidjeli.