''Grobari'' već slave - Specijalizovani sajt preselio Gosa u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2024.
17:44
Izvor: Sportske.net

Treba sačekati zvaničnu potvrdu, ali ovo bi mogao da bude dobar znak za navijače Partizana.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Izgleda da je na pomolu veliki povratak Najdžela Vilijams-Gosa u Partizan!

Već nekoliko dana se u medijima najavljuje ovakav razvoj događaja, a ovog popodneva su navijači Partizana još više ubeđeni u dolazak američkog pleja, od trenutka kada im je stigla notifikacija specijalizovanog sportskog portala, ''Sofascore'', koji se bavi rezultatima i statistikom.

Naime, portal ''Sofascore'' je objavio da je Najdžel Vilijams-Gos danas promenio sredinu i iz Olimpijakosa navodno prešao u Partizan, čije je boje već branio u sezoni 2017/18, kada je i započeo uspešnu evropsku karijeru.

To možete da vidite u priloženim detaljima sa njihovog sajta, pa sada navijači Partizana nestrpljivo čekaju da se ova informacija potvrdi iz kluba i već stižu njihove prve reakcije na društvenim mrežama.

Podsetimo, Partizan je tokom letnje pauze već ozvaničio dolaske Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Franka Nilikine, a osim Gosa, poslednjih dana se sve glasnije govori i o potencijalnim pojačanjima u vidu Isaka Bonge iz Bajerna koji je prema poslednjim nezvaničnim informacijama veoma blizu Partizana, zatim Sterlinga Brauna iz Albe, Brendona Dejvisa iz Valensije, a prava ''bomba'' koju bi pristalice Partizana sada najviše želele jeste potencijalni dolazak Čime Monekea iz Baskonije.

Sofascore

-

Sofascore

-


-


-


-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke