''Grobari'' vide napredak, hvale trenera, ali dvojica igrača na udaru kritika! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.11.2020.
23:28
Izvor: Sportske.net

Sve bi bilo drugačije da je ušla Mekintajerova lopta...

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Oslabljeni Partizan večeras nije uspeo da iznenadi favorizovanu Crvenu zvezdu u derbiju osmog kola ABA lige, crveno-beli su slavili sa 86:85, a posle svega viđenog i razvoja događaja na terenu, uz povrede glavnih igrača, navijači Partizana i nisu previše zabrinuti.

U njihovim komentarima ima i optimističkih poruka, primećuje se vera u rad novog trenera Filipovskog, ali ono što ih brine jeste forma Gordića i Miler-Mekintajera od kojih su očekivali mnogo više večeras.

U nastavku pogledajte nekoliko reakcija pristalica crno-belih na Tviteru.
-
baner
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Tuesday, 24.11.2020
13:44

Zvezda je loše gradila , Partizan očekivano loš za 3 p. Sudije su očigledno instruisane da sviraju faulove na građenju i to gledamo u EL mnogo više od ove godine. Ono što je neobično da je npr. CMM u EK do sad imao u proseku 2,5 bacanja gde na nekim utakmicama nije izveo ni jedno a Loyd koji je inače prvi strelac EL tamo šutira oko 5 po utakmici a protiv partizana jedva nakupio 3 za 30 min. MOžda je ovo slučajnost a možda i nekad brojke govore za sebe. Faul u napadu na Gordiću gde je Wolden napravio prednost i normalno je da se gradi levom rukom (reakcija Grdića kao da ga je neko čekićem udario) u zadnjem minutu ne znam da li je realno da se to sudi, ili neko nije hteo da se završi utakmica . Ali opet da je zvazda dala par otvorenih šuteva u drugom pol koji su stvoreni ne bi Partizan bio u situaciji da ima šut za pobedu . Sve u svemu pobedila je trenutno kvalitetnija ekipa .

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 24.11.2020
00:43

I Angola je falio:-D Kad je i Markus mogao da igra posle onoga, stvarno su neke stvari za osudu.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 24.11.2020
00:41

Sram vas bilo za sudjenje grobari, 10 razlike za Zvezdu najmanje je trebalo biti. Da vam nisu izmisljali bacanja i faulove, a tukli ste nas vise nego mi vas. Novica nek obice sudijski dres i ovako sta im on sa klupe naredi to sude. Al ovako 1 razlike mozda i bolnije nego 10. Dovidjenjq

avatar
Miloš Šajn
Tuesday, 24.11.2020
15:45

Ovako je sladja pobeda za nas, a za njih svakako bolnija :)