Grujin: "Košarka najpopularnija, partnerstvo sa AdmiralBetom zalog budućnosti"

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.06.2022.
23:33
Izvor: Sportske.net

Direktor lige gleda napred, takmičenje na još višem nivou...

Povezane vesti

Spuštena je zavesa na AdmiralBet košarkašku Superligu, Crvena zvezda je prvak, na kraju tripla kruna za crveno-bele, a direktor lige Aleksandar Grujin se osvrnuo na sezonu.

"Na kraju se sve završilo u duhu sporta, zadovoljni smo i organizacijom i kako je proteklo takmičenje u KLS i Superligi. Košarka u Srbiji živi, uspeva da se izdigne na viši nivo i sigurno da će u budućnosti biti još bolja", rekao je Grujin.

Ulazak jakog sponzora je bio ključ.

"Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa generalnim sponzorom AdmiralBetom, to je ligu podiglo na viši nivo i pokazalo da sport može samo da profitira od ulaganja jakih kopmapnija. Naše takmičenje i AdmiralBet su pravi primeri partnerstva u srpskom sportu", kaže prvi čovek lige.

Ovo je tek početak.

"Saradnja je na tri godine, idemo napred, gledamo u budućnost, slede i novi podsticaji, i košarka i AdmiralBet će imati koristi".

"Hteo bih da naglasim da košarka uspeva da nađe put do velikih biznisa poput AdmiralBeta jer oni prepoznaju i značaj našeg sporta, košarka je ubedljivo najpopularnija i okuplja najviše navijača na ovim prostorima", zaključio je Grujin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak