Grujin: "Utakmica će biti registrovana pobedom Zvezde 20:0, dogovorićemo se kada ćemo joj uručiti pehar!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 05.06.2024.
23:49
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek AdmiralBet Superlige Srbijie otklonio sve dileme.

AdmiralBet KLS
AdmiralBet KLS

Povezane vesti

Nakon prekida druge finalne utakmice AdmiralBet Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde u "Areni" i vraćanja na parket samo košarkaša crveno-belih meč će biti registrovan pobedom gostiju službenim rezultatom 20:0 rekao je direktor takmičenja Aleksandar Grujin medijima.

"Sutra će se registrovati utakmici na osnovu delegatskog izveštaja službenim rezultatom 20:0. U dogovoru sa Zvezdom biće dogovoren termin kada ćemo joj uručiti pehar i priznanja", saopštio je Grujin.

Oficijalni spiker u "Areni" u jednom trenutku je saopštio da će meč biti nastavljen sutra, ali Grujin kaže da je to uradio samoinicijativno i napravio problem domaćinu.

"Jedini koji su merodavni su prvi sudija i delegat. Sve informacije dobijate od njih. Ono što je oficijalni spiker uradio, nemam objašnjenja, to pitajte njega. On  je na svoju ruku to saopštio, ali to nije smelo da se desi, to je na štetu Partizana. Sve vreme sam bio u komunikaciji sa delegatom i sve što je urađeno bilo je u skladu sa propozicijama takmičenja", objasnio je on i podvukao da su predstavnici oba kluba o svemu blagovremeno obaveštavani.

"Sve vreme smo komuncirali sa predstavnicima Zvezde i Partizana i bili su obavešteni o svemu."

Za kraj je ojasnio zbog čega je do prekida došlo.

"Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Videli ste šta je sve uletelo u teren i čuli ste sve. Ja najoštrije osuđujem vređanje predsednika države. Možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete. Pogotovo što je toliko uložio u sport i košarku, a da ne pričam o Partizanu i Crvenoj zvezdi, a onda vređanje svih tih supruga i majki je za svaku osudu. Ukoliko dođe do toga navijači seopominju dva puta, treći put se skida pištaljka i prazne se tribine", završio je Grujin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miki 48
Thursday, 06.06.2024
14:36

Vucic je ulozio svoje pare a ne svih nas iz budzeta i to vise zvezdi prema APR. DRUGO gredjanje nije primereno, ali zasto mije praznjena dvorana kada je vredjan Obradovic, Ostojic i Dr. U cemu se razlikuju Vucic, Covic, Obradovic i Ostojic. Sta je prva dvojica su ljudi i nemoze sa uvredama a druga dvojica su sta i nema veze za uvrede. Da je predhodno praznjena sala kada je vredjan Obradovic, Ostojic bilo bi uredu da se sada prazni sala Gurnuloli ste prst navijacima u oko i napravili neverovatan antagonizam Neposteno i sramno izvestacena radost za oteto.

avatar
Ja
Thursday, 06.06.2024
00:20

Nikad vise igrati kls

avatar
Ikac
Wednesday, 05.06.2024
23:54

Ja ga ne poštujem!