Gudurić: "Partizan? Zna se u kom srpskom klubu bih igrao, naježio sam se u Pioniru"

Autor: Sportske Net
utorak 28.02.2023.
20:41
Izvor: Sportske.net

O Feneru, Zvezdi, Partizanu...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić u razgovoru za emisiju ,,Niski start" na ,,UNA TV" govorio je pobedi nad Partizanom, trenutnoj sezoni u Evroligi i turskom prvenstvu, ali Crvenoj zvezdi. 

U svetlu događaja prethodne nedelje i susreta Fenera i Partizana, srpski reprezentativac istakao je da nosi lepo iskustvo iz saradnje sa Željkom Obradovićem. 

,,Svi koji me poznaju znaju moje mišljenje i to nije tajna. On je stvarno najbolji trener svih vremena u Evropi, možda i na svetu. To pokazuju stvari koje je uradio u svojoj karijeri", rekao je Gudurić za ,,UNA TV"

ali na pitanje da li bi se hipotetički odazvao pozivu bivšeg trenera da dođe u Partizan, bvši košarkaš Crvene zvezde je odgovorio:

,,Mislim da svi znaju odgovor. Trenutno je tako kako razmišljam i verovatno će i uvek biti. Zna se iz kog sam ja tabora i to je tako bilo i od malih nogu. Znamo i kakve su stvari kod nas. Ne želim ni da razmišljam o toj opciji. Zvezda je tim u koji bih se ja vratio ukoliko bih se vraćao u Srbiju", kazao je Gudurić. 

Na meču Crvene zvezde i Albe ,,delije" su ovacijama dočekale svog bivšeg košarkaša.

,,Znaju svi da ja od malih nogu navijam za Zvezdu. Tamo se odrastao i proveo neke od najlepših, ako ne i najlepše godine u svojoj karijeri. Mislim da je to bio prvi put da sam bio na utakmici da nisam došao službeno. Sjajan doček je bio. Iskren da budem, naježio sam se. Vratila su se ta neka sećanja od ranije. Koliko god nam bilo lepo u Turskoj, u Španiji, tamo ćemo uvek biti stranci, samo smo ovde kod kuće", kazao je bek Fenerbahčea i osvrnuo se na priče koje su kružile prethodnih meseci o njegovom povratku u Zvezdu. 

,,U tome je bilo nula istine. Ja sam ugovorom vezan uvek, sve su to bili dugogodišnji ugovori. Stvarno o tome nikada nije bilo priče", iskren je Gudurić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke