Gudurić: "Gledao sam Slukasa i Papanikolaua kako osvajaju EL"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.04.2023.
22:44
Izvor: Sportske.net

Seća se 2012...

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Fenerbahče je uspeo da stigne do nove pobede u okviru Evrolige i ova pobeda bi mogla da bude od ogromnog značaja za ekipu Dimitrisa Itudisa. 

Nerešeno je protiv Olimpijakosa, sada je 1:1 u seriji, a jedan od junaka bio je i Marko Gudurić koji je najviše hvalio saigrača Karsena Edvardsa. 

"Veliki kredit za Karsena (Edvardsa). Praktično nije ni igrao u prvom meču. Ipak, ostao je spreman, doneo nam je i četvrtu utakmicu. Držali smo koncentraciju i to je važno. U prvom meču smo izgubili fokus, a sinoć... Gubili smo 16 razlike, a i posle toga su oni pogađali neke šuteve koji su bili teški. Tad nas je Karsen vratio. 

"Ne znam koliko su puta izgubili ovde. Dva, tri? Bilo je teško, dosta faulova, kontakata, prava plej-of utakmica. Jednostavno, pogodili smo šut više od njih", rekao je Gudurić.

Reprezentativac Srbije je istakao i da je Olimpijakos tim koji ima najviše iskustva. 

"To je tim sa verovatno najvećim iskustvom. Imaju imena kao što su Papanikolau i Slukas. Kad sam bio klinac, gledao sam ih kako osvajaju titulu u Istanbulu. Imaju dosta iskustva, znamo da će biti spremni", rekao je Gudurić.       

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke