Gudurić o učešću na Mundobasketu: "To pitanje se ni ne postavlja"

Autor: Filip Rodic
sreda 10.05.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac u dresu Fenerbahčea Marko Gudurić izjavio je da će se sigurno odazvati na poziv Svetislava Pešića, ukoliko ostane zdrav do kraja sezone.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Fenerbahče je ispao od Olimpijakosa u "majstorici" plej-ofa Evrolige. Marko Gudurić je blistao u Pireju sa 26 poena, ali to nije bilo dovoljno.

Ostaju obaveze u turskom prvenstvu, posle čega slede pripreme za Mundobasket. Kao jedan od naših predstavnika igrača u Evroligi, član prošlogodišnjeg sastava sa Eura ne dovodi u pitanje odazivanje na poziv Svetislava Pešića.

"Naravno. Da vidimo kako će se sezona završiti, ali ako sam zdrav, naravno. Tako sam odrastao. To čak nije ni pitanje. Većina srpskih reprezentativaca se tako oseća. Samo se molim da ostanemo zdravi i da svi ostali momci budu zdravi kako bismo mogli da igramo sa najboljim mogućim sastavom”, izjavio je Gudurić za "Jurohups".

Ovo jako znači Pešiću, s obzirom da će Vladimir Lučić odsustvovati zbog ozbiljne povrede, a i Aleksa Avramović je upitan, što se tiče spoljnih pozicija. Bogdan Bogdanović je zagarantovao da će biti deo tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke