Hanga: ''Da smo izgubili, ne bih to podneo tri dana''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.11.2023.
22:55
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Nije mu išlo večeras posle oporavka od povrede.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zvezdino letošnje pojačanje iz madridskog Reala, iskusni Adam Hanga je zbog povrede preskočio prethodni meč sa Partzanom u AdmiralBet ABA ligi, ali se vratio u tim već za večerašnju utakmicu protiv Bajerna (74:68).

Loše je počeo ovu utakmicu, ređao promašaje tokom prvog poluvremena, ali je uz zvuk sirene na kraju druge četvrtine pogodio trojku koja je bila nagoveštaj preokreta u nastavku meča.

Posle meča je u razgovoru sa novinarima objasnio koliko mu znači ova pobeda, pogotovo jer je uložio ogroman trud kako bi popravio utisak iz prvog poluvremena.

''Oh Bože, teško je, da... Jedna od najtežih utakmica za mene, posebno mentalno. Tako frustrirajuće kada stvari ne idu tvojim putem i toliko se trudiš, a onda sve izleće iz obruča. Ali kako god, prezadovoljan sam. 

Bio sam toliko uzbuđen da ostvarimo ovu pobedu. Mislim da je bilo zaista važno vratiti se na pobednički kolosek. 

Ovo je bila zaista važna utakmica za nas. Čekali smo je kao finale. I da, iskreno, samo sam srećan zbog pobede. Na ovaj način, ako bismo danas izgubili, mislim da to ne bih mogao podneti tri dana. Tako da hvala mom timu što su mi pomogli'', rekao je Hanga, a prenosi ''Telegraf''. 

Ovu pobedu vidi i kao moguću prekretnicu u pozitivnom smeru za naredni period.

''Nismo počeli onako kako smo započeli. Promenili smo trenera. Tako da svi znamo da je to na nama. I svi znamo da smo bolji igrači. Svi znamo da nije normalno da promašujete toliko otvorenih šuteva i slobodnih bacanja i sve te stvari. Tako da možda će nam ova pobeda pomoći. Nadam se... To je ono što nam je zaista trebalo na ovoj utakmici, vratiti se na pobednički kolosek. I nadam se da možemo nastaviti da gradimo na ovoj pobedi'', objasnio je Hanga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke