Hanga otkrio jezive detalje iz Podgorice, kako će "Delije" reagovati?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 07.02.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

Iskusni Zvezdin košarkaš otvorio dušu Mađarima.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga gledaće što pre da zaboravi nedavno gostovanje protiv Budućnosti u Podgorici gde je osim ubedljivog poraza doživeo i niz neprijatnosti od domaćih navijača.

Crveno-beli su u ponedeljak poraženi u derbiju 19. kola AdmiralBet ABA lige na gostovanju Budućnosti 84:62, a dva dana kasnije iskusni mađarski košarkaš otkrio je jezive detalje koje je doživeo na terenu.

- Bacili su na mene nekoliko predmeta, novčiće, upaljače, ne znam šta sve još, ali nije trebalo da reagujem. Za 13 godina u Španiji navikao sam na takve scene. Nije trebalo da reagujem, ali utakmica nije krenula u najboljem smeru ni za mene ni za ekipu, sve se poklopilo, to je bio razlog za frustraciju - otkrio je bivši košarkaš Reala za mađarski "M1" niz neprijatnosti koje je doživeo u dvorani "Morača".

Da stvar bude gora, iskusni krilni košarkaš naveo je da je jedna osoba bacila pivo na teren na svega nekoliko metara od njega, ali to nije bio kraj Zvezdinim mukama.

- A potom smo zamalo promašili avion. Bio je to težak dan – zaključio je Adam Hanga, koji je ove sezone jedan od iskusnijih igrača u timu Janisa Sferopulosa.

Zvezda je uprkos porazu u Podgorici ostala na čelu tabele regionalne lige sa dve pobede više u odnosu na Budućnost sedam kola pre kraja regularnog dela sezone.

Crveno-beli u nedelju dočekuju Zadar, a prethodno će u petak ugostiti Žalgiris u 26. kolu Evrolige gde će igrati protiv tima sa kojim imaju isti skor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke