Haos u Filiju, Simons u centru pažnje

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.10.2021.
18:41
Izvor: Sportske.net

Bura se ne stišava!

Beta/AP Photo/Chris Carlson
Beta/AP Photo/Chris Carlson

Povezane vesti

Trener košarkaša Filadelfija Seventisiksersa Dok Rivers izostavio je jednu od zvezda svog tima Bena Simonsa sa konferencije za medije uoči početka sezone.

Daleko od toga da je Simons među najboljim igračima NBA lige, ali sa predispozicijama koje je prikazivao, u Filadelfiji je vladao veliki optimizam da će upravo on i Džoel Embid biti dvojac koji će vratiti titulu u Rokijev grad.

Međutim, on nije ispunio sva očekivanja, a netrpeljivost je bila sve veća na relaciji Simons - saigrači i Simons - navijači. Sada se, prema pisanju američkih medija, Australijanac nedolično ponašao na treningu i ne navodeći šta se tačno dogodilo, otkrivaju da je Simons suspendovan od strane Doka Riversa.

Juče su iz kluba saopštili da će Simons govoriti pred predstavnicima sedme sile u toku današnjeg dana, ali do toga neće doći. Takođe, Simons će biti izostavljen sa utakmice protiv Nju Orleanas Pelikansa na otvaranju sezone NBA lige.

Franšiza Seventisiksersa želi da ga se odrekne i to nije tajna. Oni su se razišli nedavno, ali klub ga je ubedio da im se priključi, dok su mediji preneli da su se odnosi izgladili. Očigledno je to bio trik kako bi Siksersi pokušali bolje da prođu u potencijalnom trejdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke