Haris Brkić - Nikada zaboravljen!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.12.2016.
21:54
Izvor: Sportske.net

Navijači košarkaškog kluba Partizan razvili su tokom meča sa Bešiktašom transparent posvećen legendarnom Harisu Brkiću koji je ubijen ispred hale "Pionir" pre šesnaest godina.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ugostili su Bešiktaš u okviru devetog kola FIBA Lige šampiona, a atmosfera na tribinama hale "Pionir" konačno je u skladu sa veličinom kluba.

"Grobari" su dobrano ispunili tribine kultne dvorane na Karaburmi, a oni najvatreniji istakli su večeras transparent posvećen Harisu Brkiću.

Legendarni košarkaš Partizana preminuo je 15. decembra 2000. godine, tri dana nakon što je upucan na parkingu ispred hale "Pionir", a ubica nije otkriven do danas.

Navijači Partizana nisu zaboravili na ovaj tužan datum pa su tokom večerašnjeg susreta sa crno-belima iz Istanbula razvili transparent na kojem je pisalo:

"Haris Brkić - Nikada zaboravljen!!!"

Braneći boje Partizana Haris Brkić je osvojio tri titule prvaka Jugoslavije, a stigao je i do tri trofeja u jugoslovenskom Kupu.

Pored Partizana Haris Brkić je još nastupao za čačanski Borac i podgoričku Budućnost iz koje se u novembru 2000. godine vratio u Beograd i odigrao još samo tri meča za crno-bele pre nego što je ubijen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke