Heroji Partizana Ledej i Avramović: "Postali smo deo istorije, nepobedivi smo!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 07.04.2023.
23:32
Izvor: Sportske.net

A razmišlja se i o petom mestu i povratku u "Kneževinu".

BC Partizan
BC Partizan

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su pobedili Monako na gostovanju sa 88:84 i plasirali se u Top 8 Evrolige.

Izjave posle meča dali su dvojica najefikasnijih igrača crno-belih Zek Ledej i Aleksa Avramović koji su ubacili po 22 poena.

Ledej je istakao da je večeras postao deo istorije.

"Bilo je sjajno biti deo istorije. Imamo igrače koji su sjajni, hoćemo da budemo zajedno, mnogo smo toga žrtvovali, hoćemo da budemo samo bolji. Nikada nisam gubio veru u tim. Našli su saigrači načine da mi daju loptu kada je išlo, mi smo je sjajno delili između sebe, znali smo da smo nepobedivi kao tim", rekao je on.

Aleksa Avramović prezadovoljan je plasmanom u Top 8, ali razmišlja i o eventulanom petom mestu na kraju i okršaju sa Monakom u plej-ofu.

"Sada lakše dišemo, obezbedili smo i sedmo mesto. Možemo da budemo i peti i da opet igramo sa Monakom za par nedelja, ali ne razmišljamo o tome, ovo je timski uspeh, zatvorili smo meč na pravi način, iako nismo dobro počeli. Pogodili smo neke sjajne šuteve, vratili su se, imaju jedan od najboljih timova, talentovan, sa dobrim trenerom. Ako želimo da ih pobedimo, moramo da damo svoje najbolje, tako smo i ušli u Top 8 fazu"rekao je jedan od heroja Partizana večeras Aleksa Avramović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke