Hezonja ''bez pritiska'' protiv Partizana

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.04.2023.
23:17
Izvor: Sportske.net

Dan pred start četvrtfinalne serije uverava da ne oseća tenziju.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Hrvatski krilni igrač Mario Hezonja ove sezone je jedan od velikih aduta trenera Reala Ćusa Matea, a to je potvrdio i u najnovijoj pobdi Madriđana nad Huventudom u Badaloni, gde je bio najefikasniji u svom timu.

Već sutra Real dočekuje Partizan u svom ''Vicink centru'', a Hezonja samouvereno najavljuje ovaj duel, tvrdeći da ne oseća pritisak.

''Pritisak…? Ne znam, sigurno ga nemam", rekao je Hezonja i dodao:

''Mi smo na veoma visokom nivou kao tim. Ovo je najvažniji deo godine, plej-of Evrolige, čeka nas težak protivnik koji ima veoma dobru sezonu i koji dolazi u dobroj formi. Idemo u dobrom pravcu, po mom mišljenju, u najboljem trenutku sezone dolazimo iz važne pobede u Endesa ligi koja je bila vredna više od rezultata'', istakao je Hezonja.

Iako je u španskim medijima bilo dosta komentara na to što će Real imati samo 48 sati pauze do utakmice sa Partizanom, Hezonja ni to ne vidi kao problem i ne želi unapred da traži alibi u umoru.

''Imamo neke starije igrače u timu, možda situacija zahteva više od njih, ali nisam ih video sa problemima ili nelagodom. Ponavljam da mislim da smo u najboljem trenutku sezone i na ličnom nivou sam tu zbog ovoga. Nikada se nisam žalio na kalendar'', naglasio je on.


Da li je bilo sumnji poslednjih meseci?

''Sumnje nikada, ali nam je trebalo vremena da pronađemo najbolje verzije igrača koje imamo, a to je bila veoma teška stvar za Čusa, za stručni štab. Morali smo da shvatimo da je to najbolje što ovaj tim ima i uradili smo to u januaru i februaru za Kup, ali sada se bolje poznajemo kao tim, trebalo nam je vreme kao grupi, bilo je novih ljudi i sada smo na veoma visokom nivou kao tim'', zaključio je Hezonja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke