Hezonja i Partizan - ''Dodatno ubrzanje''!?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.06.2022.
18:12
Izvor: Sportske.net

Ako nekoga ovog leta žele navijači Partizana, onda je to on.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Još od kada je počeo rat u Ukrajini i kada su mnogi stranci napustili ruske klubove posle njihove diskvalifikacije iz Evrolige, navijači Partizana su sve glasnije prizivali dolazak hrvatskog reprezentativca Marija Hezonje koji je prošle sezone odlično igrao u Uniksu iz Kazanja i nije želeo da pre kraja sezone napušta ovaj ruski klub.

Ta priča je potom malo utihnula, sve do pre dva dana, kada je zvanično potvrđeno da je Partizan dobio specijalnu pozivnicu za ulazak u Evroligu.

Preneli smo već da su Hezonjini profili na društvenim mrežama od tada bukvalno zatrpani pozivima navijača Partizana da ovog leta pojača njihov tim.

On je takve reakcije dodatno podstakao svojom jučerašnjom objavom da Partizan i Valensija ''zaslužuju stalno učešće u Evroligi'', a ovog popodneva priča je dobila i ''dodatno ubrzanje''.

Naime, novinar ''Sportanda'' Alesandro Mađi je na Tviteru preneo svoja najnovija saznanja, pozivajući se na više izvora iz Srbije da je Hezonja navodno ''blizu potpisa sa Partizanom''.

Sad se postavlja pitanje da li su ta saznanja posledica ovakve navijačke energije ili zaista postoje kontakti, ali nema sumnje da za Hezonju posle odlične sezone u Uniksu postoji interesovanje i sa drugih strana i da Partizanu ne bi bilo nimalo lako da realizuje taj transfer, ukoliko uopšte trener Željko Obradović i ima ambicija u tom pravcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke