Hezonja prelomio, ''Grobari'' će biti razočarani...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.06.2022.
23:04
Izvor: Sportske.net

Najveća želja Partizanovih navijača ovog leta ipak neće biti ostvarena.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Od završetka prethodne sezone, čak i pre toga, navijači Partizana su na društvenim mrežana prizivali dolazak hrvatskog reprezentativca Marija Hezonje, s obzirom da je bilo jasno da će napustiti ruski Uniks u čijim redovima je odigrao sjajnu sezonu.

Tu priču je i on sam ''podgrejao'' pojedinim objavama na društvenim mrežama, s obzirom da ne krije privrženost Partizanu još od tinejdžerskih dana.

Kada je zvanično potvrđeno da će Partizan naredne sezone igrati u Evroligi, očekivanja navijača po pitanju Hezonjinog transfera postala su još veća.

Međutim, u sve se umešao slavni Real Madrid koji će po svemu sudeći narednih dana potpisati ugovor sa Hezonjom.

To večeras kao gotovu stvar najavljuju španski mediji, prema čijim saznanjima bi Hezonja već za vikend mogao da bude predstavljen kao novi košarkaš Reala. On je večeras bio najefikasniji u reprezentaciji Hrvatske koja je poražena od Slovenije u Ljubljani u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Ali, i navijači Partizana ipak imaju razloga za zadovoljstvo, jer su crno-beli već doveli Danila Anđušića, a večeras se pojavila informacija i da je postignut dogovor sa Filipom Petruševim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke