Hezonja: "Trebalo bi da budem prvi pik na draftu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.03.2015.
19:57
Izvor: Sportske.net

Velika nada hrvatske košarke i momak koji je slovio za potencijalno pojačanje Partizana samouvereno dočekuje NBA draft jer veruje da zaslužuje da bude odabran kao prvi pik.

u16men.fibaeurope.com
u16men.fibaeurope.com

Povezane vesti

Mario Hezonja ima tek 20 godina a njegov talenat i sportska drskost govore da ima sve što je potrebno da jednog dana postane vrhunski igrač.

Bek Barselone svojevremeno je slovio za potencijalno pojačanje Partizana, prošle nedelje u Beogradu je priznao da je bilo kontakata sa predstavnicima šampiona Srbije, ali mu se nije ostvarila želja da obuče crno-beli dres.

Pre nepune tri godine iz Zagreba se preselio u prestonicu Katalonije a u poslednje vreme sve više privlači pažnju javnosti svojim izjavama.

Nedavno je odgovarajući na pitanje novinara "AS-a" kazao da uživo nije gledao majstorije Lionela Mesija i da bi bilo dobro da Argentinac dođe u "Blaugranu" i vidi kako Hrvat igra.

Mladi bek Barselone očito ima ogromnu dozu samopouzdanja o čemu govori i izjava data hrvatskim medijima. U intervjuu hrvatskim medijima Hezonja je ocenio da bi na narednom NBA draftu trebalo da bude izabran kao prvi pik!

"Trebalo bi da budem prvi pik na NBA draftu" glasi naslov intervjua sa Mariom Hezonjom.

Eksperti koji se bave prognozama vezanim za NBA draft zaista tvrde da će košarkaš Barselone biti među prvih 10 pikova ali niko ne pomišlja da bi Hezonja zaista mogao da bude prvi pik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke