Himki zalutao u Evroligu, drama u Tel Avivu i novi poraz Reala!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.01.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

Završene još dve utakmice 21. kola Evrolige.

 EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Poslepobede Zenita nad Efesom, još dve pobede ostvarile su domaće ekipe ove večeri.

Prema očekivanju, Panatinaikos je na svom terenu savladao poslednjeplasirani Himki koji skoro i da ne pamti kada je poslednji put trijumfovao u Evroligi.

Večeras su atinski ''Zeleni'' slavili sa 94:78, posle bolje igre u najvećem delu meča, pa Panatinaikos sada ima učinak 7-13, dok je Himki na 2-19.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Mitoglu sa 19 poena i 12 skokova, kao i naš Nemanja Nedović sa 21 poenom i pet asistencija, dok je goste predvodio Miki sa 25 poena i sedam skokova.

Za to vreme, m nogo veća borba se vodila u Tel Avivu, gde je Real doživeo još jedan poraz, tri dana posle poraza od Crvene zvezde u Madridu. ''Ponos Izraela'' je ovaj meč dobio sa 86:84 i to mu je deseti trijumf uz 11 poraza, a Real sada ima učinak od 13 pobeda i osam poraza.

Madriđani su odlično odigrali prvu četvrtinu,k dobili su je sa 33:24, ali su već u drugoj domaći taj zaostatak anulirali, da bi potom u igri nerava u drugom poluvremenu Makabi izašao kao pobednik.

Sjajnu partiju odigrao je Dorsi sa 30 poena, 4 skoka i tri asistencije. U Realu najbolji Tompkins sa 20 poena i šest skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke