HKS o tuči u Atini: ''Kratkotrajan incident''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Da li je ovim stavljena tačka na celu priču?

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Juče je veliku pažnju izazvala informacija iz Atine, gde je po završetku kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre došlo do incidenta čiji su akteri bili i pojedini reprezentativci Hrvatske, poput Darija Šarića i Ivice Zupca.

Na društvenim mrežama su se pojavili i snimci te tuče u jednom atinskom noćnom klubu, a dan kasnije se zvaničnim saopštenjem oglasio i Hrvatski košarkaški savez,

''S obzirom na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se oglašava na sledeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Grčkoj i zajedničke večere selektor se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta u skladu sa potrebama igrača.

Nakon teških višenedeljnih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj pre povratka svojim kućama ili klubovima. Tokom druženja u jednom od klubova u Atini, neki od naših igrača napadnuti su najpre verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoodbranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke