Hoće li Bruno Kaboklo biti spreman za Igokeu?

Autor: Nemanja Janošev
subota 11.11.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net

Uskoro bi trebalo da usledi i evroligaški debi.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je u najavi utakmice protiv Igokee u okviru 7. kola AdmiralBet ABA lige da će Bruno Kaboklo biti u konkurenciji za susret.

Novo pojačanje je predstavljeno u utorak, meč sa Fenerbahčeom je gledao pokraj parketa, ali će već sutra imati priliku da oseti kako je to igrati za Partizan.

"Imali smo dva dana da pripremimo tu utakmicu. Sa velikim respektom čekamo naše prijatelje iz Igokee i sa željom da probamo da nastavimo sa igrama u istom ritmu kao što smo to do sada činili u ABA ligi. Bruno Kaboklo je odradio nekoliko treninga sa ekipom i biće u timu", rekao je Obradović. 

Zamenik kapitena crno-belih Danilo Anđušić veruje da njegovom timu treba potpuna fokusiranost. 

"Očekuje nas ABA liga nakon utakmice koju smo u Evroligi uspeli da pobedimo. To ne znači da treba da se opuštamo ni jednog trenutka već da maksimalno uđemo u meč. Stalno ponavljamo koliko su nam važne utakmice u ABA ligi i jednostavno svakoj moramo prići maksimalno motivisani. Oni su ekipa sa dosta iskusnih igrača, znaju da igraju, čvrsto igraju, jako, videli smo to i na Superkupu kada smo vodili 20 poena razlike pa su oni uspeli da se vrate u igru u poslednjoj četvrtini. Dakle moramo biti potpuno fokusirani kako bismo došli do još jedne pobede", istakao je Anđušić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke