Hoće li Jokić igrati za Srbiju - Željko Obradović zna nešto što mi ne?

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.11.2021.
23:02
Izvor: Sportske.net

Nove informacije.

AP Photo/David Zalubowsk
AP Photo/David Zalubowsk

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović gostujući na TV Prva kazao je da veruje u sposobnosti novog selektora Srbije Svetislava Pešića, te da će Nikola Jokić gotovo sigurno zaigrati za reprezentaciju naše zemlje.

Njega nije bilo prethodnog leta kada se Srbija borila za odlazak na Olimpijske igre, što je bio izostanak koji je podelio navijače. Istina je da je Jokić odigrao preko 80 utakmica u toj sezoni. čekao prinovu i bio mu je neophodan odmor.

Željko Obradović opravdava potez Nikole Jokića i uverava da razloga za nezadovoljstvo nema, već da će on u narednim godinama biti deo "orlova".

"Nikola Jokić je fenomen u svakom smislu. Mislim da će Kari Pešić naći sa njim zajednički jezik. Nikada ga nisam pominjao u negativnom kontekstu, ne samo njega, nego o bilo koga od igrača. Žao mi je što je Igor Kokoškov završio tako kako je završio. Mi smo skloni euforiji. Kada god se objavi spisak, uvek ustajemo i vičemo: „Mi smo najbolji“! Uvek sam za to da se sačeka ko je zdrav. Ako u 20 godina preskočite jedno, dva ili tri velika takmičenja, to je razumljivo i braća Gasol su to radili. Moramo da razumemo igrače iz NBA lige jer imaju mnogo utakmica, ali verujem da će Kari Pešić to može da ostvari, rekao je Željko Obradović gostujući na u emisiji "Prva tema" na TV Prva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke