Hoće li Partizan kupiti ''jednog omalenog i brzog igrača''?

Autor: Darko Mitrović
petak 01.12.2023.
21:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Legendarni as smatra da bi to bio pun pogodak.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Vratio se optimizam među navijače Partizana posle sinoćnje pobede u spektakularnom meču protiv Panatinaikosa (92:87).

To je crno-belima peta pobeda u 11 kola Evrolige, pa sada mnogi ponovo veruju da bi mogla da se ponovi prošla sezona u smislu da ovaj tim Partizana bude u nastavku sezone konkurentan u borbi za fajnal-for.

Tom scenariju se nada i naš proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj koji je u izjavi za ''Informer'' izneo i svoje razmišljanje po pitanju još jednog pojačanja na spoljnim pozicijama.

''Željko je veliki mag. Kad smo bili najsumnjičaviji, kao i prošle sezone, desilo se nešto sa timom, počeo je da pokazuje drugo lice. To želim i sada. Mada, iskren da budem, mislim da će biti teže ove sezone. Kupovina još jednog, nekog omalenog i brzog igrača, bila bi jako povoljna za tim. Veliko je pitanje kada i da li će se to desiti'', izjavio je Paspalj.

Povratak kapitena Kevina Pantera posle jednomesečne pauze zbog povrede se pokazao kao ključ pobede protiv Atinjana.

''Svi mi želimo da se nešto adekvatno desi i ove sezone. Prošli tim je od januara bio kompaktniji, nisam siguran da li će tako biti i sada. Raduje što su crno-beli protiv Grka bili najbolji kada je to bilo najpotrebnije, u poslednjih sedam-osam minuta meča. Tu se videlo i koliko znači povratak Pantera i njegovo prisustvo u timu. Bili su svojom zaslugom srećniji u odlučujućim momentima, a tu je bio i skok'', dodao je Paspalj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke