Holins: " Zvezda ima bogatu istoriju, pričao sam sa Beronom i Riversom, najbolja sredina za mene!"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 22.08.2021.
23:25
Izvor: Sportske.net

Kakva su očekivanja?

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Novi košarkaš Crvene zvezde Ostin Holins doputovao je u Beograd kako bi se pridružio timu na pripremama za novu sezonu.

Po svom dolasku, Holins će obaviti sve neophodne preglede kako bi neometano mogao da se uključi u trenažni proces, a prema njegovim prvim reakcijama, uzbuđen je zbog dolaska na novu destinaciju.

Takođe, bio je u kontaktu sa nekadašnjim košarkašima crveno-belih Bilijem Beronom i Kej-Sijem Riversom.

"Jesam pričao sa Bilijem i sa Kej-Si Riversom, koji je takođe igrao ovde. Pričao sam sa svojim agentom, sa svojom porodicom i ovo je bila najbolja destinacija za mene. Srbija i Crvena zvezda imaju bogatu košarkašku istoriju i hoću da budem deo toga", rekao je Holins.

Igrao je u Beogradu u dresu Zenita, ali nije to učinio pred navijačima Crvene zvezde, budući da su restrikcije posle pandemije to onemogućile.

"Nažalost, nisam imao priliku da igram ovde u prisustvu navijača, ali sam čuo priče i video snimke. Znam koliko im tim i košarka znače, uzbuđen sam što ću biti deo toga.

Zvezdu u novoj sezoni očekuje bitka na četiri fronta. Želeće mnogo bolji rezultat u Evroligi, a nikad jaču konkurenciju, reklo bi se, neće imati za odbranu trofeja u ABA ligi.

"Ne mogu da obećam pobede, ali mogu da obećam da ćemo igrati najbolje što možemo i borićemo se. Nema očekivanja od navijača, video sam kakvi su i mislim da ne moram dodatno da ih podstičem. Biće zabavno", rekao je Holins.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke