Holivudski scenario pred Gagijem Milosavljevićem!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 08.06.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Povratak i titula?

Ivica Veselinov
Ivica Veselinov

Povezane vesti

Nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević verovatno se nije dana da će posle dve godine odsustva sa parketa doći u poziciju da se bori za titulu šampiona Srbije.

Iznenadio je mnoge njegov povratak u srpsku košarku odlukom da se priključi Mega Sokerbetu, a nakon eliminacije svog Partizana, imaće priliku da koliko sutra započne finalnu seriju protiv Crvene zvezde.

Reprezentativac Srbije ne krije da je Zvezda favorit u seriji koja se igra na tri dobijene, ali priznaje šta bi za njega značila titula sa Megom.

"Bilo bi sjajno! To bi zaista bio i veliki „kambek“, ako bi Mega osvojila titulu. Zvezda je sigurno favorit. Mi smo mladi, ali imamo i kvalitet. Videćemo. Daćemo sve od sebe", rekao je Milosavljević, a prenosi Sportski žurnal.

Istakao je da će predstojećega serija protiv Zvezde biti svojevrsni test za igrače Mege da vide koliko su daleko od tima evroligaškog nivoa.

Analizirao je i pobedu nad Partizanom.

"Stvarno smo se borili, dali smo maksimum. Pre svega u odbrani. Odgovorili smo na čvrstinu Partizana. Crno-beli su bili desetkovani, sigurno je da su im mnogo nedostajali Tomas i Mozli. A onda su se tokom majstorice su se povredila još trojica igrača".

Za kraj poručio je kakve mečeve očekuje protiv Zvezde, čija serija počinje već sutra od 20 sati.

"U finale idemo da damo maksimum i da se, što se kaže, „pobijemo“ sa Zvezdom. Naravno, u košarkaškom smislu", zaključio je povratnik u srpsku košarku koji se našao na spisku selektora Igora Kokoškova za kvalifikacione mečeve za odlazak na Olimpijske igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke