Hrvati složni, "Željkov Partizan je opet veliki"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 05.11.2022.
15:42
Izvor: Sportske.net

Interesantan tekst na hrvatskom portalu o Partizanu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je ponovo probudio mnoge na košarkaškom Balkanu, a mnogima je interesantan i tekst na hrvatskom portalu "Telesport" gde novinar hvali ekipu Željka Obradovića pod naslovom "Parni valjak opet melje". 

Nakon fantastičnog uvoda sa rokenrolom, navedeno je da se "Parni valjak" zahuktao, a da je osovina tima "Ledej - Panter - Lesor".

Pohvaljena su i pojačanja, istaknuto kako je Partizan jači nego prošle sezone, a pominju i povređenog Avramovića i da će sve biti bolje kad se on oporavi. 

"Treba istaknuti da crno-bijeli igraju raznovrsnu i oku ugodnu košarku. Obradović do u tančine secira svakog suparnika i potom ga udara gdje ga najviše boli. Svoje igrače nastoji držati u zoni ugode – eksplozivnom Exumu pokuša otvarati teren za igru jedan na jedan, za Anđušića i Nunnallyju stvaraju se pozicije za šut kada su s obje noge na zemlji. LeDayu se pušta da mnogo igra s loptom na postu, dok se Lessorta traži pod samim obručem. Punteru je, pak, dana potpuna sloboda, a pakleni bek zahvalio se na toj privilegiji nezaustavljivim izvedbama u posljednja dva kola (26 poena Žalgirisu, 29 Panathinaikosu)", piše na pomenutom sajtu. 

Situacija se u Partizanu menja iz sata u sat, jasno je da će crno-beli morati da traže pojačanje jer su povređeni trenutno Koprivica i Egzum, pored Avramovića i Smailagića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke