Hrvatska će dobiti direktora za selektora?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.10.2022.
10:39
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Jedan od kandidata sa kojim je razgovarao, sad upravo predlaže njega za selektora.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Novi sportski direktor hrvatskog nacionalnog tima Aleksandar Petrović odmah je naišao na težak zadatak, jer treba izabrani novog selektora reprezentacije Hrvatske posle odlaska Damira Mulaomerovića.

On je prethodnih dana razgovarao sa nekolicinom trenera, a novinarima je otkrio da su u pitanju Jurica Golemac, Dario Đerđa, Igor Miličić i Neven Spahija, ali od svih njih je dobio negativan odgovor.

Ostao je zagonetan kod još jednog imena, nije ga još uvek otkrio, ali kako stvari stoje, sve su veće šanse da upravo Aca Petrović iz direktorske fotelje ponovo sedne na klupu Hrvatske.

To u razgovoru za ''Sportske novosti'' predlaže i jedan od pomenutih kandidata Neven Spahija.

''Biti trener za kvalifikacijski prozor ne dolazi u obzir. Po mom mišljenju, to bi trebalo da Aco odradi i da sačeka pravo, kvalitetno rešenje, nakon što se u Savezu na sto stave sve relevantne činjenice, jer reprezentaciju čeka enorman olimpijski ciklus, a takve stvari ne rešavaju se preko noći. Želim odraditi ovu sezonu, hoću li uspeti, to ćemo i videti, a nakon toga možemo razgovarati'', izjavio je Spahija.

U Zagrebu se večeras od 17 časova sastaju nekada veliki rivali, Cibona i Partizan koji će odigrati derbi prvog kola AdmiralBet ABA lige. Partizan je veliki favorit, a kvota u AdmiralBet-u na pobedu crno-belih je 1.86 uz hendikep 19.5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke