Hrvatska dotakla dno, Aco Petrović bi da Rađa ostane predsednik, razlog - podsmeh!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 04.07.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Bura u hrvatskoj košarci nakon debakla u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Hrvatska košarkaška reprezentacija po drugi put zaredom ostala je bez učešća na Mundobasketu, nakon što su "kockasti" na svom terenu sinoć izgubili od Finske i tako potonuli na dno kvalifikacione grupe.

Ono što posebn boli, nekada ozbiljnu košarkašku naciju, jeste činjenica da će do narednog Svetskog prvenstva mroati kroz pretkvalifikacija u kojima će se suočiti protiv košarkaških "liliputanaca" poput Gibraltara, San Marina i Luksemburga.

Jedan od najpoznatijih košarkaških radnika u Hrvatskoj, Aco Petrović bez "dlake na jeziku" komentarisao je fijasko suseda i imao posebnu poruku za legendarnog Dina Rađu koji se nalazi na funkciji predsednika Stručnog saveta u Košarkaškom savezu Hrvatske.

"Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsednik Stručnog saveta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gde nas već žreb odnese", rekao je revoltirani Petrović za medije u domovini.

Pored Rađine ostavke, javnost u Hrvatskoj zahteva da i predsednik Saveza Stojko Vranković momentalno podnese ostavku, ali još uvek niko od funkcionera nije napustio svoju "fotelju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke