Hrvatski mediji: ''Najlepši božićni poklon, razbijen moćni Partizan...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.12.2023.
19:37
Izvor: Sportske.net

Sportska vest dana u regionu je večerašnja ubedljiva pobeda Zadra nad Partizanom.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Dugih šesnaest godina je Zadar čekao na ovako ubedljivu pobedu nad Partizanom!

Zadrani su večeras u dvorani ''Krešimir Ćosić'' deklasirali Partizan rezultatom 84:68, a ta pobeda je mogla da bude i ubedljivija da se domaći nisu malo opustili u finišu.

Prethodni put je Zadar tom razlikom savladao crno-bele u januaru 2008. godine, kada je takođe pred svojim navijačima slavio sa 70:54.

Naravno, ovaj trijumf je izazvao euforiju u hrvatskoj koišarkaškoj javnosti, s pubnim pravom, jer je Zadar pokazao da može čak i da dominira svih 40 minuta protiv jedne od najboljih evroligaških ekipa.

''Sjajni Zadrani srušili Partizan u prepunom Krešinom domu, legendarni Željko Obradović dobio aplauz'', naslov je teksta ''Slobodne Dalmacije''.

''Zadar bolju čestitku svojim navijačima uoči Božića nije mogao ispisati nego li je pobeda protiv Partizana koji je dobro pozicioniran u Evroligi. Zadrani su im pak u AdmiralBET ABA ligi naneli četvrti poraz u sezoni! Bila je to utakmica u kojoj su svi ponešto ugradili u mozaik slavlja, međutim, nemoguće je ne izdvojiti trougao koji su činili, Drežnjak – Božić – Ramljak!'', navodi se u tekstu.

''Košarkaši Zadra u spektakularnoj atmosferi deklasirali moćni Obradovićev Partizan'', naslov je teksta na ''Index-u''

''Pred više od 8.500 gledatelja na krcatom Višnjiku u utakmici 13. kola AdmiralBet ABA lige Zadar je senzacionalno deklasirao moćni Partizan Željka Obradovića'', piše pomenuti portal.

''Zadar srušio Partizan! Prvak Hrvatske u ludoj atmosferi proslavio veliku pobedu. Luka Božić i Dario Drežnjak predvodili su domaći sastav do trijumfa za pamćenje'', pišu ''Sportske novosti'', a ''Večernji list'' navodi da je ''Zadar senzacionalno razbio Partizan u Višnjiku i doneo navijačima najbolji poklon za Božić.

Luka Božić i Dario Drežnjak vodili su domaći sastav do pobede koja će se dugo pamtiti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke