Hrvatski mediji o crno-belima i ''zadarskom dišpetu'': ''Partizan najbolji tim lige''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2023.
21:34
Izvor: Sportske.net

Nisu se baš potrudili oko ove utakmice...

AdmiralBet ABA liga/KK Zadar/Zvonko Kucelin
AdmiralBet ABA liga/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Partizan je večeras gostovao u Zadru, trijumfovao sa 88:78 u 26. kolu AdmiralBet ABA lige, a osim konačnog ishoda pažnju je privukao i odličan doček koji je imao, pre svih, trener Partizana Željko Obradović.

Kako je sve to ispraćeno u hrvatskim medijima? Rekli bismo - prilično skromno, imajući u vidu da je Zadru u goste došla jedna od najboljih evropskih ekipa u ovom trenutku.

Na pres konferenciji trenerima Obradoviću i Jusupu nije postavljeno nijedno pitanje od strane tamošnjih novinara, izuzev od predstavnika kluba.Takođe, većina hrvatskih medija na svojim portalima prenosi istu agencijsku vest o pobedi Partizana, koji je tu predstavljen kao ''najbolji tim AdmiralBet ABA lige''.

Jedan od izuzetaka je ''Slobodna Dalmacija'' koja se izdvojila svojim, detaljnijim izveštajem sa utakmice na čijem se početku ističe:

''Zadar se može tešiti pristojnim porazom u ogledu s evroligašem, jer je Partizan u jednom trenutku otišao predaleko na plus dvadeset jedan. I onda se nakon svega nije bilo posve lako vratiti u dvoboj, iako je zadarski 'dišpet' učinio jedan deo utakmice napetijem od očekivanog'', piše između ostalog, ''Slobodna Dalmacija''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke