Hrvatski trener: "Miško napravio najveću prevaru u istoriji košarke"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 13.06.2023.
22:52
Izvor: Sportske.net

Izjava poznatog hrvatskog trenera o Mišku Ražnatoviću...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Jedan od onih koji su definitivno ponosni na Nikolu Jokića je i Miško Ražnatović. 

Neven Spahija, poznati hrvatski košarkaški trener koji je svojevremeno bio i na klupi Atlante, istakao je da je Ražnatović načinio "najveću prevaru u istoriji košarke".

"Tog dečka nisam poznavao. Nisam ga nikad gledao, znao sam samo da postoji i da igra u Megi. Kasnije sam shvatio da je Miško Ražnatović uspeo da uradi nešto što niko nikad nije u istoriji košarke. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspeo da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege", rekao je Spahija za hrvatski "Indeks". 

Nastavila se veoma interesantna izjava, smatra da jedan prsten treba da se uradi i Mišku Ražnatoviću. 

"Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Uspeo je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme", rekao je Spahija.

Jokić je danas nosilac NBA prstena, dvostruki MVP NBA lige, ove sezone je osvojio i MVP nagradu za najboljeg igrača finala plej-ofa i nemamo sumnju da će se niz nastaviti, a o rekordima koje obara praktično par puta mesečno ne treba ni govoriti preterano...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke