I Atamana savladale emocije, MVP Slukas ponosan na ekipu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.05.2024.
22:50
Izvor: Sportske.net

Srušli su ''kralja'' i osvojili Evroligu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Panatinaikos je novi šampion Evrope. Atinski ''zeleni'' su večeras u Berlinu savladali ekipu sada već bivšeg šampiona Real Madrida sa ubedljivih 95:80, što je sedma evropska titula za ovaj klub, a treća za njihovog trenera Ergina Atamana.

On je ovaj trijumf posebno emotivno doživeo.

''To su neverovatne emocije. Ovde u Berlinu imamo oko 15.000 naših navijača. Zaslužili smo to cele sezone. Imali smo sjajnu sezonu. Večeras smo gubili sa 15 poena, dozvolili smo im da postignu 36 u prvoj četvrtini, ali smo se vratili. Neverovatno. veoma sam srećan i ponosan.

Znate da sam izgubio oca pre mesec dana. Siguran sam da je to video. Bio je uz mene na svim šampionatima sa Anadolu Efesom", rekao je Ataman suznih očiju.

''Sada još jednom hvala svim grčkim i turskim pristalicama'', dodao je Ataman.

Kostas Slukas je proglašen za MVP-ja fajnal-fora.

''Ponosan sam na ekipu, Real je odličan protivnik. Danas smo pokazali da zaslužujemo da budemo šampioni i najbolji tim u Evropi ove godine, ponosan sam na Panatinaikos. Pokazali smo da nam je suđeno da budemo ovde. Ljudi su nas ovde gurali, bili su od velike pomoći i pokazali su nam koliko to žele. Dajem sve na terenu, kao i uvek, zaslužili smo to i ostvarili'', istakao je Slukas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke