I Jaramaz potvrdio dobre vesti!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.12.2023.
22:15
Izvor: Sportske.net

Dosta pozitivne energije stiže večeras iz redova Partizana pred duel sa Valensijom.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Nema dileme, Frenk Kaminski biće u sastavu ekipe Partizana za sutrašnji meč (utorak, 21h) protiv Valensije u ''La Fonteti''.

To je u razgovoru sa novinarima večeras potvrdio i Ognjen Jaramaz koji je takođe imao problema sa povredom, ali je i on spreman za maksimalne napore, a po svemu sudeći i Danilo Anđušić.

''Generalno, mislim da smo u dobroj formi i rezultati to potvrđuju. Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. Optimista sam, mislim da možemo da pobedimo i da smo spremni da odigramo u svom najboljem izdanju.

Kod mene je stanje dobro, dobro se osećam, deluje mi i da su oni kako treba. Frenk nam se priključio, biće u rosteru sutra. Ne znam koliko će igrati, ali koliko god bude, biće nam od pomoći'', izjavio je Jaramaz.

Srpski reprezentativni plejmejker Stefan Jović biće igrač protiv koga će Jaramaz voditi najveću borbu u sutrašnjem meču.

''Igrač koga ne treba puno opisivati, igra i za reprezentaciju, vrhunski igrač, pravi plejmejker, fantastičan organizator igre i njihov lider u svakom slučaju. Ako uspemo da zaustavimo njegovu kreaciju i organizaciju, obavićemo veliki deo posla.

Fleksibilni su, mogu da napadaju na različite načine, ali mislim da smo u stanju da ih zaustavimo.

Ja sam optimista. Mislim da smo u dobrom ritmu, imamo dobru šansu. Vezali smo dosta pobeda, ali to nije nikakva garancija. Zaista verujem da možemo da pobedimo, jer imamo kvalitet za to'', rekao je Jaramaz.

Samo dva dana posle gostovanja Valensiji, sledi i duel sa Realom u Madridu.

''Mnogo bi nam bilo važno da zabeležimo sutra pobedu, jer, objektivno, gostovanje u Madridu jeste teže. I sa te strane bi nam značilo ako uspemo da pobedimo sutra'', zaključio je Jaramaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke