I Luka Mitrović o ovacijama Teu: ''Mislim da je ovo prvi slučaj u istoriji...''

Autor: Darko Mitrović
petak 22.03.2024.
22:06
Izvor: Sportske.net

Centar Zvezde odlično raspoložen posle pobede nad Virtusom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su seriju neuspeha u Evroligi večerašnjom pobedom nad Virtusom u ''Štark areni'' rezultatom 94:79.

Ovo je Zvezdin 11. trijumf, a posle utakmice je pred novinare izašao centar crveno-belih Luka Mitrović.

''Definitivno mi je trebala jedna ovakva utakmica i pobeda, bez obzira na naš plasman na tabeli i već izgubljene šanse za plasman u taj plej-in. Nije svakako prijatno imati tako dug niz poraza, posebno pred svojim navijačima, ali eto... Za dalji rad u svim takmičenjima bitno nam je da odradimo kraj Evrolige kako treba'', rekao je on.

Pohvalio je navijače.

''Nije prvi put. Bilo je slučajeva i u prethodnim sezonama. Neke utakmice su takođe počele tiho, bez nekog velikog rezultatskog značaja, ali se završilo lepom slikom, lepim navijanjem. Kako u sportu, tako i u životu, treba uživati u momentima, bez obzira na generalno stanje. Mi smo večeras uživali, bez obzira na stanje na tabeli. Mi smo uživali na terenu, nadam se da je i publika uživala''.

Miloš Teodosić je zbog još jedne maestralne partije dobio ovacije, a Mitrović se u tome pridružio navijačima. I ne samo on...

''Teo je svakako zaslužio, mislim da je prvi put u istoriji jedan igrač dobio ovacije i gostujućih i domaćih navijača  na istoj utakmici. To dovoljno govori o njegovom učinku'', ističe Mitrović.

Nije imao mnogo vremena za druženje sa bivšim saigračem Ognjernom Dobrićem.

''Pa ne, oni su sinoć kasno stigli, nema tu mnogo vremena za druženje, samo par reči pre i posle utakmice i to je to'', zaključio je Luka Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke