I Pangos u Partizanu!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.07.2022.
21:02
Izvor: Sportske.net

Neverovatno šta rade Zvezda i Partizan u ovom prelaznom roku.

EPA-EFE/JOHN ANDREOU
EPA-EFE/JOHN ANDREOU

Povezane vesti

Još se među navijačima Partizana nije stišala euforija posle transfera Džejmsa Nanelija, a sve je spremno za još jednu Partizanovu transfer-bombu!

Iz izvora bliskih klubu saznajemo da je i Kevin Pangos ''99%'' u Partizanu i da bi uskoro i taj transfer trebalo da bude ozvaničen.

O njemu se i u prethodne dve godine pisalo kao o potencijalnom pojačanju najpre Crvene zvezde, pa Partizana, ali nije došlo do dogovora ni sa jednim od dva naša najveća kluba. 

Iskusni plejmejker je po odlasku iz Zenita pokušao da se oproba i u NBA ligi, pronašao je angažman u Klivlend Kavalirsima, ali nije uspeo da se nametne, pa se odlučio za povratak u Rusiju, u ekipu CSKA.

Dvadesetdevetogodišnji Pangos je sa ''Armejcima'' potpisao ugovor do 2024. godine, ali se to dogodilo samo par dana pre početka rata u Ukrajini, kada su mnogi američki košarkaši napustili Rusiju.

Upravo taj ugovor bi mogao da uspori Pangosov transfer u Partizan, ali su crno-beli prema poslednjim informacijama na dobrom putu da reše pitanje plejmejkera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke