I Radonjić o suđenju, ali iz drugog ugla: ''Ovo nam se nije dešavalo u Evroligi!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2022.
23:45
Izvor: Sportske.net

Sudije po ko zna koji put u glavnim ulogama.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

I dok u Cedevita Olimpiji smatraju da su oštećeni u poslednjoj sekundi regularnog toka meča, kada je Luki Mitroviću priznat koš uz dosuđen faul i kada je Zvezda izborila produžetak, crveno-beli na suđenje u Ljubljani gledaju iz drugog ugla.

Naime, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je posle poraza njegovog tima u produžetku rezultatom 88:80 skrenuo pažnju na drastičnu razliku u broju izvedenih slobodnih bacanja. Cedevita Olimpija je imala 42, a Zvezda 15.

Da sve bude gore po crveno-bele, Zvezdini igrači su večeras veoma loše izvodili penale i pogodili samo šest iz 15 pokušaja.

''Zaslužena pobeda Olimpije, a mi se odmah okrećemo majstorici, cilj je naravno pobeda. Nisam zadovoljan kako smo odigrali, dozvolili smo rivalu da nemetne igru sa mnogo energije i tranzicije, dosta grešaka smo napravili u napadu. Naš rival je bio agresivniji i čvršći u odbrani.

Ono što mi bode oči je veliki broj slobodnih bacanja koje je izvela Cedevita Olimpija. Ne sećam se da su nam se takve stvari dešavale u Evroligi, gde smo igrali daleko agresivnije'', izjavio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke