I Voriorsi metlu za trku imaju!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.04.2017.
09:00
Izvor: Sportske.net

Na izazov Kavsa, Golden Stejt odgovorio na isti način. Atlanta se ne da, Toronto na korak od sudara sa šampionom!

Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer
Beta/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Povezane vesti

Na metlu Kavsa, Voriorsi su odgovorili istom merom. Stradao je Portland koji se na zadnja vrata ušunjao u plej-of, jednostavno nisu imali nikakvu šansu.

Vratio se Durant posle dva meča pauze, gosti su imali 72:48 na poluvremenu, Stef Kari je ubacio 37 poena, pa sada najbolji tim lige ide na odmor, dok čeka rasplet u sudaru Klipersa i Jute.

Durant je odigrao dvadesetak minuta, tek da se razdrma, svi starteri Voriorsa bili su dvocifreni, na drugoj strani Lilard je brojao do 34, kada je napustio teren u poslednjoj četvrtin navijači u "Moda Centru" su ga ispratili ovacijama. Prošle godine je Portland vodio do polufinala, ispali su takođe od Golden Stejta, u pet mečeva.

Stigao je i Nurkić da se oproba u plej ofu, u poslednjem meču, 2 poena, 11 skokova.

Ovo je inače treći put u istoriji za Blejzerse da su počišćeni u plej ofu, do sada su im to napravili Sparsi 1999. u finalu Zapada, i Lejkersi u prvoj rundi plej ofa na početku veka, ali tada su mečevi prve runde igrani u tri dobijena meča.

Iako je Bredli Bil bio mnogo bolji nego u trećoj utakmici i ubacio 32 poena, Atlanta je izjednačila rezultat, dobila dva meča kod kuće, sve je otvoreno, serija se vraća u prestonicu. Ponovo je Pol Milsap sa 19 poena i 9 skokova, vukao tim na leđima, ali su čak sedam igrača domaćih bili dvocifreni. Dvajt Hauard je odigrao najbolji meč u seriji, 16 poena, 15 skokova, a domaćin je imao tajno oružje. Veteran Hoze Kalderon je rešio problem nakon ranih penala Denisa Šredera, španski plej je ubacio 10 poena i imao 5 asistencija za 20 minuta.

Toronto je okrenuo rezultat protiv Milvokija, nakon što su vratili brejk, nisu dozvolili iznenađenje kod kuće. Bila je to i najbolja partija Kanađana u dosadašnjem toku seroju. Antetokumpo im je ubacio 30 poena, ali Baksi nisu bili ni blizu. Norm Pauel je odigrao sjajan meč, ubacio 25 poena, rekord u plej ofu, pa se serija vraća u Milvoki. Ako dobiju taj meč, Reptorsi idu na sudar sa šampionom.

Rezultati:

Portland - Golden Stejt 103:128 (0:4)
Atlanta - Vašington 111:101 (2:2)
Toronto - Milvoki 118:93 (3:2)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLofS
Tuesday, 25.04.2017
10:33

Sjajan je Kari. Lakoca sa kojom igra je za divljenje. Gledao sam ga uzivo kada je postigao 54 poena protiv Niksa. Tada su Niksi bili daleko bolji tim nego sto su sada.