I Željko Obradović i Andrea Trinkijeri se uz mnogo emocija oprostili od Miše Tumbasa

Autor: Darko Mitrović
subota 04.04.2020.
21:28
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

A kad sve ovo prođe...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Tužan dan za sve prave navijače, bez obzira koji klub im je u srcu.

Otišao je Miša Tumbas, čovek koji je svim svojim srcem živeo za Partizan. Njegova smrt rastužila je i nnavijače, ali i brojne sportiste i trenere.

Tokom dana oglašavali su se i Duško Vujošević, Saša Ilić, Olga Danilović, Žofri Lovernj, Boris Dalo i mnogi drugi, a onda su usledile i reakcije najtrofejnijeg evropskog košarkaškog trenera Željka Obradovića, kao i aktuelnog trenera Partizana Andree Trinkijerija.

Svoje poslednje pozdrave Miši uputili su u razgovoru za klupsku Partizanovu televiziju.

''Nažalost je stigla ta tužna vest da nam je Miša otišao. Velika tuga. Čuo sam se sa dosta ljudi, pričali smo o njemu i pre nego što se ovo desilo, šta se dešava sa njim u ovoj situaciji. Sigurno je da svima nama koji smo ga znali teško u ovom trenutku.

Nećemo moći da se oprostimo na pravi način od njega, ali se nadam da ćemo, kada sve ovo prođe, imati šansu da se skupimo i dostojanstveno oprostimo od njega, onako kako on to zaslužuje'', poručio je Obradović.

Tuguje za Mišom i Andrea Trinkijeri, u vreme kada je njegova zemlja pod teškim udarom pandemije koronavirusa.

''Tužna vremena, ali ovo je ufff... Miša, Grandi te pozdravlja. Tako me zvao. Jako mi je žao. Legenda. Prava legenda. Istorija Partizana. Gledaće još utakmica, u to sam siguran. Ćao Mišo'', poručio je Trinkijeri.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke