Idealan raspored Partizana, ''Grobari'' će uživati!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.12.2021.
22:29
Izvor: Sportske.net

Ovo je još jedna prilika koja bi trebalo da se iskoristi na pravi način.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan večeras nije uspeo da iznenadi Lokomotivu Kubanj u Krasnodaru, domaćin je slavio sa 101:94, pa se crno-beli neobavljenog posla vraćaju u Beograd i više nisu usamljeni na vodećoj poziciji Grupe A Evrokupa.

Ali, dobra vest za crno-bele je veoma povoljan raspored u narednih sedam utakmica, što u AdmiralBet ABA ligi, što u Evrokupu.

Naime, od tih sedam mečeva, Partizan će u čak šest igrati na domaćem terenu, pred svojim navijačima!

Ta serija počinje u ponedeljak, kada crno-beli dočekuju Megu u 13. kolu AdmiralBet ABA lige, a onda će i u naredna dva kola, 3. i 5. januara biti domaćini Zadru, pa Splitu.

Takmičenje u Evrokupu nastavlja se 12. januara, kada će Partizan dočekati ekipu poslednjeplasiranog Trenta, a tri dana kasnije sledi gostovanje SC Derbiju u Podgorici.

Potom sledi povratak u Beograd, gde će crno-beli pred svojim navijačima 18. januara dočekati Hamburg u Evrokupu, a četiri dana kasnije sledi derbi u AdmiralBet ABA ligi protiv Cibone, takođe u Beogradu.

Ono što nije povoljna okolnost za crno-bele je što posle ove serije slede tri uzastopna gostovanja, protiv Turk Telekoma, Krke i Huventuda, ali do tada ima više od mesec dana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke