Igokea spremna za početak ABA: "Da nas se svi plaše"

Autor: Sportske Net
petak 24.09.2021.
13:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Danas počinje ABA liga.

BCIgokea/Twitter
BCIgokea/Twitter

Povezane vesti

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je danas da želi da se njegovog tima u predstojećoj sezoni ABA lige plaše svi timovi i dodao da očekuje pobedu protiv Borca na otvaranju sezone.

"Ono što želim kada je u pitanju ova sezona je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najlepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali", rekao je Bajić, prenosi ABA liga.

Košarkaši Igokee će sutra, u prvom meču nove sezone ABA lige, dočekati čačanski Borac.

"Prva utakmica je s Borcem, tim koji je promenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u poslednjih par dana doveli su dva nova igrača", rekao je Bajić.

"Igramo na domaćem parketu i treba da gledamo sebe. Mene kao trenera raduje to da je pristup igrača na svakom treningu i kroz pripremne utakmice na visokom nivou i nadam se jednom dobrom odgovoru na terenu, samim tim očekujem i prvu pobedu na otvaranju ABA lige", dodao je on.

Bajić je istakao i da je njegov tim u poslednjem periodu bio suočen sa bolešću šestorice igrača, od kojih su trojica bila "totalno van stroja".

"Starks je pod injekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izadjemo u prvom kolu... Međutim, ja sam čovek koji gleda samo pravo i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače", istakao je Bajić.

Utakmica Igokea - Borac igra se sutra od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke